E oficial! Vom avea PASAJ SUBTERAN pe sub doua cartiere, benzi de circulatie suplimentare si mii de locuri de parcare in apropiere de centru, la Timisoara!

Luni, 24 Iulie 2017, ora 11:21
116 citiri
Zona Iulius Mall se anunta a fi una dintre cele mai moderne din Timisoara la capitolul infrastructura rutiera, iar primele dovezi in acest sens vor fi vizibile din toamna.
Atunci se estimeaza a fi finalizata modernizarea arterei din spatele mall-ului, care va avea patru benzi, dar si parcarea supraetajata din ansamblul Openville, cu nu mai putin de 900 de locuri. Iar imbunatatirile aduse nu se vor opri aici: compania Iulius a anuntat ca va investi intr-un pasaj subteran, care va conecta sensul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.