Firmele din Timis, invitate de CCIAT la o noua misiune economica, in Polonia. Cei mai mari producatori chinezi, prezenti la Expo Varsovia!

Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 17:22
51 citiri
TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Camera de Comert si Industrie a Varsoviei (Polonia) organizeaza in perioada 6 - 13 iunie 2016 o misiune economica in Polonia, prilejuita de cel mai mare eveniment expozitional si de afaceri 'Made in China' din Europa gazduit de Expo Nadarzyn - Varsovia .
China HomeLife Show - lider mondial al expozitiilor de produse fabricate in China se organizeaza in fiecare an in noua tari ale lumii: Africa de Sud, Brazilia, Egipt, Iordania, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.