Firmele romanesti, invitate in Grecia, intr-o noua misiune economica, organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis!

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 17:21
23 citiri
TIMISOARA. O noua misiune economica pentru firmele din vestul tarii. De data aceasta, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Ambasadei Greciei la Bucuresti - Biroul Economic si Comercial, organizeaza, in perioada 22-24 octombrie, o misiune economica la Salonic - Grecia de vizitare a Targului International de Bijuterii, Ceasuri si Pietre Pretioase.
Cea de-a 31-a editie a Targului international KOSMIMA, cel mai important eveniment de acest gen din zona Balcanilor si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.