"Monografia Protopopiatului Ortodox Roman al Fagetului", premiata la Scoala de vara a Societatii de Stiinte Istorice din Romania

Marti, 07 August 2018, ora 19:07
36 citiri
In cadrul Scolii de vara a Societatii de Stiinte Istorice din Romania, organizata recent la Arad, lucrarea "Monografia Protopopiatului Ortodox Roman al Fagetului" a obtinut premiul "Aurelian Iordanescu".

Este o lucrare monumentala, de peste 800 de pagini, semnata de Ioan Cipu, Bujor Pacurar si Dumitru Tomoni, carea u valorificat 20 de fonduri arhivistice si peste 220 de lucrari si studii.

Monografia prezinta cronologic rolul jucat de Protopopiatul Faget in evolutia istorica, culturala si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.