Oamenii de afaceri banateni vor o structura aeroportuara la Timisoara: gara, autogara si aeroportul in acelasi loc si toate in subordinea autoritatilor locale!

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 01:31
262 citiri
TIMISOARA. Centrul Aroportuar Timisoara prinde contur: oamenii de afaceri se aliaza pentru a reusi sa treaca Aeroportul Timisoara de la Ministerul Transporturilor la autoritatile locale si judetene.

Cluburile Rotary si Lions din Timisoara, sprijinite de importanti oameni de afaceri locali, doresc sa reuseasca transferul Aeroportului International "Traian Vuia" Timisoara din subordinea Ministerului Transporturilor in cea a autoritatilor locale si judetene. Astfel, sustin acestia, se poate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.