Premiera la Timisoara. Singurul centru de fitness din Romania unde poti beneficia de un plan de nutritie intocmit de specialisti si un abonament, inainte de a-i trece pragul. Se deschide in cladirea Vox Technology Park, cel mai spectaculos business hub di

Luni, 26 Martie 2018, ora 11:21
316 citiri
TIMISOARA. Vrei sa slabesti, vrei sa iti definesti muschii, vrei sa iti schimbi stilul de viata sau pur si simplu iti doresti doar sa te destinzi in timp ce practici sportul tau preferat? Vox Technology Park este locul perfect din Timisoara pentru toate acestea.
Aici va fi deschis un centru de fitness cum nu e altul in Romania. Se va numi Spectrum Blue, iar conceptul se bazeaza pe experienta acumulata de-a lungul timpului al antrenorilor ce vor activa aici.
Ce ai de facut? Totul este cat se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.