Primul imobil office din ansamblul urbanistic Openville a depasit, in inaltime, cladirea Iulius Mall Timisoara. Vezi imagini de pe santierul unde 1 etaj se ridica in 9 zile!

Marti, 17 Mai 2016, ora 14:22
116 citiri
TIMISOARA. Vremea capricioasa din ultima perioada nu a incetinit ritmul in care se inalta United Business Center 2 (UBC 2), primul imobil de birouri clasa A din complexul multifunctional Openville, aflat in constructie in proximitatea Iulius Mall.
Constructorii lucreaza la nivelul sapte al cladirii de 11 etaje, urmand sa treaca, in cursul acestei saptamani, la edificarea celui de-al optulea.
Lucrarile la UBC 2 vor fi finalizate in ultimul semestru al acestui an. Cladirea va avea o suprafata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.