Serviciul complet, unic in Timisoara, care te scapa de toate durerile de cap pe care ti le poate da inchirierea unei locuinte. Ce presupune un sistem integrat de property management?

Miercuri, 11 Iulie 2018, ora 11:21
38 citiri
TIMISOARA. Pete pe pereti, geamuri sparte, vecini exasperati de galagie, mobilier distrus si peste toate acestea... sume impresionante restante de luni de zile. Sunt doar cateva dintre surprizele neplacute de care poate avea parte proprietarul unei locuinte dupa plecarea chiriasilor sau chiar in timpul sederii lor in casa ori apartament.
De multe ori insa, si opusul este valabil. Chiriasii intampina dificultati atunci cand vine vorba de reparatiile necesare in locuinta, in lipsa unui contract ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.