Timisoreanul cu cea mai mare tranzactie cu terenuri din 2015 a continuat cumparaturile: 2,4 milioane de euro investiti anul acesta

Miercuri, 21 Decembrie 2016, ora 07:55
48 citiri
Anul acesta, fermierii au plasat aproximativ 9,5 milioane de euro in terenuri agricole, din care 25% reprezinta investitia unui roman.

Timisoreanul Mateiu Corvin Petru, cel care a fost responsabil si de cea mai mare tranzactie cu terenuri din 2015, a mai cumparat 260 de hectare pentru 2,4 milioane de euro.
Comuna Voiteg din judetul Timis a devenit si anul acesta scena celei mai mari tranzactii cu terenuri arabile, arata o analiza realizata de ECONOMICA.NET pe baza informatiilor Ministerului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.