Topul celor mai scumpe orase universitare din tara. La Timisoara, studentii ajung sa plateasca peste 207 euro/luna pentru o garsoniera

Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 07:48
79 citiri
August si septembrie sunt lunile in care cererea pentru locuinte de inchiriat se dubleaza, odata cu inceperea anului universitar.

In functie de buget, numarul de persoane care doresc sa locuiasca impreuna si locatia aleasa, chiriile variaza de la 210 euro/luna pentru o garsoniera si ajung pana la 1.198 euro/luna pentru o casa, conform datelor analizate de OLX pentru categoria Imobiliare.
Fata de ofertele de la inceputul lui 2016, chiriile cerute de proprietari in luna august au ramas in medie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.