ZAX Solution - raspunsul ETA2U la problemele si provocarile aparute o data cu evolutia productiei inspre standardele "Industry 4.0"

Marti, 31 Mai 2016, ora 14:40
62 citiri
Productia mecanizata sau Manufacturing a inceput cu revolutia industriala cu mai bine de 2 secole in urma, prin dezvoltarea de masini care functionau cu ajutorul aburului sau al apei, pas pe care noi il numim azi "Industry 1.0." Aceasta a permis fabricarea in masa a bunurilor la o scara foarte larga dar a ridicat probleme noi precum gestionarea incarcarii utilajelor si a operatorilor. Introducerea productiei in masa pe banda de asamblare si utilizarea electricitatii a reprezentat o noua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.