Zona din Timis care va inflori dupa construirea Autostrazii Timisoara - Belgrad. Ultima decizie luata la nivel inalt legata de soseaua de mare viteza

Sambata, 26 Mai 2018, ora 17:20
125 citiri
TIMISOARA. Exact in urma cu un an, in mai 2017, premierul de atunci al Romaniei, Sorin Grindeanu, anunta ca autostrada Timisoara - Belgrad nu se mai construieste, intrucat Serbia ar fi renuntat la proiectul mult asteptatei sosele de mare viteza.
Imediat, autoritatile de la Belgrad reactionau la declaratia lui Grindeanu si spuneau ca partea romana nu ar fi aprobat la timp inceperea proiectului.
"Serbia a sprijinit proiectul de construire a unei autostrazi care sa lege Serbia si Romania si l-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.