Ansamblul folcloric "Florile Stavilarului" din Costeiu, cap de afis la evenimentul "Ziua Portilor Deschise" la Tibiscum-Jupa.

Sursa: Lugojinfo
Marti, 14 Iulie 2015, ora 10:30
93 citiri
Sute de turisti din tot vestul tarii sunt asteptati la sfarsitul saptamanii viitoare, pe 25 iulie, langa Caransebes, unde are loc "Ziua Portilor Deschise" la situl Tibiscum - Jupa.

Printre invitatii acestui eveniment se numara si membrii Ansamblului Folcloric "Florile Stavilarului" din Costeiu. Evenimentul este organizat de Muzeul Judetean de Etnografie si al Regimentului de Granita Caransebes in colaborare cu Universitatea de Vest din Timisoara, Colectivul de Istorie al Facultatii de Litere, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.