Balaceala, bunatati de-ti lasa gura apa, tinuturi minunate! Locuri de poveste, la doi pasi de Timisoara, unde sa mergi in weekend vara asta!

Sambata, 09 Iulie 2016, ora 14:20
210 citiri
TIMISOARA. Sunteti amatori de excursii scurte, de o zi sau doua, in care sa va reincarcati bateriile si ati epuizat deja toate atractiile de prin Timis ori din Banatul Montan? O idee buna ar fi sa vizitati diferite obiective turistice din Serbia. Vecinii de peste granita au o oferta foarte bogata, preturi decente si foarte multi localnici vorbesc romaneste.
Voivodina
este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Serbiei, aflata in imediata vecinatate a granitei cu Romania, deci foarte aproape ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.