Cu ce prostii visam sa castigam titlul de Capitala Europeana a Culturii pentru Timisoara? Cu transpiratie, in concursuri de flotari!

Luni, 31 August 2015, ora 21:24
33 citiri
TIMISOARA. In vreme ce altii nu mai prididesc cu organizarea de evenimente, noi trecem pe sport, ca doar ne inscriem la jocurile olimpice.
A fost lansata o noua campanie care, in mintile ganditorilor strategiei pentru castigarea titlului de Capitala Eurpeana a Culturii, va fi de mare ajutor. Asociatia Timisoara - Capitala Culturala Europeana ii invita pe timisoreni sa faca... 21 de flotari, sa se lase filmati cand depun efortul fizic, iar imaginile sa fie postate pe pagina de Facebook a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.