Invazii extraterestre, supereroi, catastrofe si remake-uri. Toate in cele mai asteptate FILME ale lui 2016, in ordinea lansarii! VIDEO!

Duminica, 03 Ianuarie 2016, ora 11:23
41 citiri
Hollywood-ul aduce in 2016 pe ecrane supereroi de benzi desenate, invazii extraterestre si actiune care te tine cu sufletul la gura. De asemenea, anul viitor vom vedea si filme care au ca punct de plecare jocuri video celebre sau continuari ale unor blockbustere din trecut.
Primul blockbuster cu adevarat asteptat al lui 2016 este de fapt o continuare. "London has fallen" vine pe ecrane oficial in 21 ianuarie. Dupa ce in primul film Casa Alba era distrusa complet in urma unui atac terorist, de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.