Noapte alba in Bastionul Theresia, la Timisoara! Vizitati GRATUIT expozitiile Muzeului National al Banatului si ascultati muzica live in Curtea Miracolelor!

Marti, 16 Mai 2017, ora 14:22
249 citiri
TIMISOARA. Timisorenii sunt invitati la Rondul de Noapte, un eveniment organizat in cadrul manifestarii Noaptea Muzeelor, care se va desfasura la Timisoara in acest sfarsit de saptamana.
Muzeul National al Banatului ii asteapta pe toti iubitorii de istorie si cultura la un program artistic si expozitional de exceptie, oferit gratuit.
Publicul va putea descoperi secretele Tezaurului Muzeului National al Banatului - Colectia de Antichitati Egiptene sau deslusi circumstantele in care au activat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.