Palma de Mallorca - insula contrastelor si a luxului. Descopera un loc spectaculos, intr-o vacanta de vis, cu plecare din Timisoara!

Luni, 01 Mai 2017, ora 11:21
64 citiri
TIMISOARA. Faimoasa pentru plaje, orase si perle, Mallorca este un mic paradis in apele Mediteranei. Agentia de Turism Ultramarin
va propune sa va petreceti un sejur splendid pe insula vacantelor nesfarsite, a plajelor misterioase (peste 120!) ascunse in spatele unor marete stanci, o insula inconjurata de o mare de azur, cu golfuri cu privelisti desprinse parca din carti postale.
Palma de Mallorca, sau Palma, cum o mai numesc localnicii, este capitala insulei Mallorca si al intregului arhipelag ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.