Salve de tun, dansuri cu sabii de foc, arcasi si muzica straveche. Vitejii isi ridica tabara in inima orasului, la Bastionul Theresia din Timisoara

Miercuri, 30 August 2017, ora 17:21
144 citiri
TMISOARA. Trei zile de sarbatoare, la Timisoara, la Bastionul Theresia, acolo unde va fi instalata Cetatea Vitejilor, un adevarat festival stravechi in care va fi reconstituita viata locuitorilor cetatii de demult.
Evenimentul este pus la cale de Muzeul National al Banatului, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis, si va avea loc in zilele de 1,2 si 3 septembrie.
Pe parcursul celor trei zile, curtea Bastionului Theresia va fi locul de intalnire cu artistii grupurilor de reconstituire istorica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.