Voltaj, Puya si Anda Adam, intr-un concert de zile mari, nu departe de Timisoara! La ce sarbatoare sunt asteptati, la finele saptamanii?

Luni, 31 August 2015, ora 21:24
40 citiri
TIMIS. Meciuri de fotbal, concursuri si concerte. Acestea sunt doar cateva dintre surprizele cu care timisenii sunt asteptati la Zilele Orasului Sannicolau Mare.
Evenimentul isi deschide portile la vineri, cu un concurs de pescuit dedicat copiilor din zona, urmat de momentul dezvelirii bustului compozitorului Bela Bartok si un concert de camera, in sala mare a castelului Nako.
Si a doua zi de sarbatoare, sambata, este dedicata, in mare parte, sportului. Vor avea loc mai multe competitii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.