ACS Poli joaca primul meci pe teren propriu din acest sezon. Ce spune Alexa despre adversara timisorenilor, Unirea Tarlungeni!

Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 00:12
136 citiri
Dupa ce a castigat cu 2-0 in deplasare, contra echipei CS Mioveni, in prima etapa a Ligii a II-a trupa lui Alexa va infrunta pe teren propriu o alta formatie care a debutat cu victorie in aceasta editie de campionat.
Unirea Tarlungeni s-a impus saptamana trecuta cu 2-1 in fata celor de la FC Olt, iar antrenorul lui ACS Poli este convins ca echipa sa nu va avea un meci usor vineri. "Ne aflam in fata primului meci acasa din acest sezon si intalnim o echipa care etapa trecuta a castigat in fata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.