Alti 6 jucatori de la Timisoara Saracens, selectionati la Romania A! Juniorii clubului evolueaza in finala nationala (sub 20 de ani)

Joi, 02 Iunie 2016, ora 14:21
30 citiri
TIMISOARA. Chiar daca in acest moment in Romania nu se desfasoara o competitie nationala de rugby, asta nu inseamna ca rugbistii nu au treaba. Ba, dimpotriva.
Romania A, selectionata secunda a Romaniei a jucat deja un amical cu echipa galeza Crawshays Welsh RFC (victorie 27-16) si va intalni aceeasi echipa si pe 4 iunie.
Aceste meciuri de pregatire reprezinta o ultima testare a tinerilor jucatori, care se afla in atentia antrenorului Lynn Howells in vederea selectionarii acestora pentru turneul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.