Campionatul Judetean de Automobilism Timis si-a desemnat oficial castigatorii din 2012! Vezi clasamentele finale complete!

Sambata, 09 Februarie 2013, ora 00:39
140 citiri
Opinia Timisoarei Rally Team este marea castigatoare a intrecerii automobilistice din anului 2012. Opinia Rally Team s-a impus atat in Campionatul Judetean, cat si in Campionatul National de Automobilism ACR.

In clasamentul pe echipe a Campionatului Judetean de Automobilism Timis, Opinia Timisoarei Rally Team s-a impus detasat, cu un total de 25 de puncte, in fata echipei Conecter Motorsport, care adunat 16 puncte, in cele 11 etape. Iar pilotii de la Opinia Rally Team au castigat 5 din cele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.