Campionii vor sa intrerupa invincibilitatea pe teren propriu a baimarenilor care dureaza de peste 6 ani. Pe ce se bazeaza cei de la RCM!

Vineri, 23 Mai 2014, ora 00:54
112 citiri
Galben-albastrii infrunta sambata in deplasare singura echipa care i-a invins in acest sezon al SuperLigii, Stiinta Baia Mare.

Rugbystii timisoreni au inceput pregatirea acestui joc inca de saptamana trecuta, elevii lui Danie de Villiers fiind obligati sa stea etapa trecuta din cauza numarului impar de echipe din campionat.
"Suntem foarte pregatiti, ne dorim cu ardoare sa ne luam revansa pentru meciul tur. Este o situatie inedita pentru noi, am pierdut acasa dupa foarte mult timp in fata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.