Cei mai buni piloti de raliu din Timis au fost premiati in cadrul unei gale speciale. Vezi FOTO de la Gala Campionilor 2013!

Luni, 27 Ianuarie 2014, ora 00:13
242 citiri
Automobilistii timiseni care au participat la cea de-a 14-a editie a Campionatului Judetean, alaturi de micutii concurenti din Campionatul de Karting Timis, precum si pilotii care s-au remarcat in Campionatul National ACR au fost recompensati pentru rezultatele inregistrate in sezonul trecut.

'Am vrut sa incheiem oficial anul competitional, ca de obicei, intr-un cadru festiv. Suntem bucurosi pentru ca am atins tot ceea ce ne-am propus pentru anul trecut: in Campionatul National, la 80% din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.