CH Politehnica a castigat, la limita, amicalul disputat contra echipei lui Nedeljko Vuckovic, fostul antrenor al alb-violetilor

Vineri, 23 August 2013, ora 00:11
108 citiri
Tweet Trupa lui Constantin Stefan s-a impus, dupa un final de joc disputat, in fata formatiei sarbe, Radnicki Kragujevac, formatie pe care banatenii o vor mai intalni intr-un test si vineri.

CH Politehnica a condus la pauza cu 13-11, iar pe debutul partii secunde a partidei de pregatire disputate la Sala Constantin Jude, banatenii au avut si cinci goluri avantaj(19-14, min. 39).
Echipa lui Nedeljko Vukovic a revenit insa si a egalat in minutul 45, conducand chiar(20-21) in minutul 47, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.