FOTO. "Spartanul va ramane spartan in continuare, pana la titlul mondial". Flavius Biea a castigat centura IBA Intercontinental!

Sambata, 29 Iunie 2019, ora 21:02
112 citiri
Timisoreanul Flavius Biea a castigat centura IBA Intercontinental la gala organizata chiar de el, Noaptea Spartanilor 2! Succesul cu mexicanul Jesus Gurrola este un pas important pentru aradeanul stabilit in Banat, care viseaza sa devina campion mondial in boxul profesionist. Chiar daca adversarul spune ca arbitrii l-au furat dupa meci, Titi Prosop, celebrul antrenor care l-a descoperit pe Leonard Doroftei a precizat ca il vede pe Biea cu o centura mondiala. Gala a fost prezentata de Catalin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.