Jucatorii lui ACS Poli, Popovici si Barbut, pe gheata! Vezi de ce a avut Barbut emotii mai mari decat la debutul in Liga I!

Sambata, 28 Decembrie 2013, ora 05:34
168 citiri
Victoria cu CFR Cluj le-a asigurat jucatorilor timisoreni o vacanta mai linistita, insa elevii lui Sunda nu au fost total lipsiti de emotii in aceasta perioada.

Concurenti pe banda dreapta a lui ACS Poli in teren, Alex Popovici si Cristi Barbut s-au intrecut si la patinoar. Jucatorii timisoreni au schimbat ghetele de fotbal cu patinele si si-au testat echibrul pe gheata.
Probleme au inceput inca din momentul in care au incaltat patinele, Popovici avand nevoie de ajutor pentru a reusi sa le ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: jucatori ACS Poli gheata ACS Poli vacanta