Meci aranjat in liga secunda? Antrenorul si presedintele echipei isi acuza jucatorii ca au trantit partida: "Sunt niste escroci. Nu au vrut sa joace!"

Duminica, 27 Martie 2016, ora 19:15
22 citiri
Ionut Popa si Pavel Piros, antrenorul si presedintele echipei Soimii Pancota din liga a doua, si-au acuzat jucatorii ca au aranjat meciul pierdut, sambata, scor 0-2, cu UTA Batrana Doamna, sustinand ca "nu au vrut sa joace" si facandu-i "nesimtiti si escroci" , anunta site-ul Liga 2.ro.
Conducerea tehnica, cat si cea administrativa a echipei Soimii Pancota, a fost foarte nemultumita de modul in care au evoluat jucatorii pe durata celor 90 de minute la finalul carora antrenorul Ionut Popa si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.