Nelu Popa: "E inadmisibil sa ii ceri unui om sa aduca doua milioane de euro de acasa si sa execute patru ani de inchisoare!"

Joi, 22 Martie 2018, ora 09:00
49 citiri
Condamnarea la patru ani de puscarie a fostului presedinte al Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, intr-un dosar al carui obiect este finantarea echipei de fotbal de pe Bega, este considerata drept aberanta de catre edilul-sef al Resitei.

Nelu Popa a criticat cu ocazia vizitei lui Ionut Lupescu si Cristian Chivu la Resita legislatia actuala privitoare la finantarea cluburilor sportive de catre administratiile publice locale sau judetene. Si a dat si un exemplu, care, in opinia sa, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.