Peste 20 de mii de spectatori la ACS Poli-Steaua? De ce nu se pot bucura pe deplin de asistenta numeroasa jucatorii timisoreni!

Vineri, 04 Aprilie 2014, ora 01:56
166 citiri
Dupa felul cum decurg vanzarile, cei de la ACS Poli estimeaza ca la partida de sambata vor fi mai multi spectatori decat au fost la meciul cu Dinamo, din prima etapa. La duelul cu 'cainii rosii' au asistat in jur de 20 de mii de oameni.

Pana vineri la pranz erau vandute deja peste 10 mii de bilete pentru meciul dintre ACS Poli si Steaua si se astepta ca numarul solicitarilor sa creasca in ziua meciului, cand la Timisoara vor sosi si suporteri din alte judete. Oricum, rimtul vanzarilor l-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.