Planuri mari la CH Politehnica pentru sezonul viitor! 5 transferuri au fost deja parafate. Vezi ce buget vor avea alb-violetii!

Vineri, 30 Mai 2014, ora 04:46
273 citiri
Conducerea timisorenilor a reusit sa-i convinga pe cativa dintre fostii jucatori ai Timisoarei sa revina la Poli. Fenici, Paius si Irimescu au semnat deja contracte pe cate doi ani cu grupare banateana. CH Politehnica a terminat sezonul trecut pe locul 7, un loc considerat multumitor de catre conducerea clubului, avand in vedere ca echipa actuala a fost construita doar cu doua luni inainte de debutul sezonul trecut. "Este un loc nesperat dat fiind ca in iarna nu ne gaseam cadenta in evolutie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.