Talent, munca si performanta cu sprijinul parintilor! Seriozitatea si rabdarea antrenorului i-a adus pe copiii de la VHP Padureni pe primul loc in campionat!

Duminica, 03 Decembrie 2017, ora 19:00
145 citiri
Copiii de la VHP Padureni - grupa 2007, inscrisi in campionatul AJF Timis la Junior E, au reusit perfomanta de a ocupa primul loc cu maxim de puncte, dupa cele 15 etape jucate.

Pregatiti cu seriozitate si multa rabdare de antrenorul Marcel Barna, micii fotbalisti au ajuns pana in finalul campionatului fiind sprijiniti financiar doar de parinti. De altfel, intreaga activitatea sportiva care se desfasoara la Padureni, comuna Victor Vlad Delamarina si din care fac peste o suta de copii din Lugoj, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.