Vali Calafeteanu vrea locul I, dupa play-off. Vezi care ar fi punctul cheie pentru aceasta reusita, in conceptia jucatorului!

Vineri, 02 August 2013, ora 10:53
71 citiri
Campioana RCM Timisoara va disputa sambata, de la ora 10 primul meci din actuala editie a play-off-ului SuperLigii de rugby, in compania Farului Constanta, iar jucatorii spun ca sunt mobilizati la maximum. "Nici nu a fost nevoie sa intervina antrenorului pentru a ne mobiliza inaintea acestui meci. Ne-am mobilizat noi, pentru ca stim ca acum, practic, nu mai are nici o valoare ce am facut in sezonul regulat, ca o luam practic de la zero. Suntem multumiti pentru ca, fata de sezonul trecut am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.