Stroe: Imi reprosez ca s-a intamplat in timpul mandatului meu tragedia de la Cluj

Marti, 21 Ianuarie 2014, ora 22:11
2591 citiri
Stroe: Imi reprosez ca s-a intamplat in timpul mandatului meu tragedia de la Cluj

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, marti seara, raspunzand unei intrebari, ca isi reproseaza ca s-a intamplat in timpul mandatului sau tragedia aviatica de la Cluj.

"Imi pare rau ca s-a intamplat in timpul mandatului meu tragedia", a spus Stroe.

De asemenea, el a spus ca problema a fost "la localizare".

Deputatul PSD Florentin Gust afirma, intr-un comunicat, ca remarca lipsa de comunicare, coordonare, interventie si competenta a structurilor din MAI si MApN in incidentul aviatic din Cluj, mentionand ca cel putin doi ministri ar trebui sa isi dea demisia sau sa fie demisi.

Premierul Victor Ponta l-a desemnat, marti dimineata, pe vicepremierul Gabriel Oprea sa ii prezinte o informare, pana la sedinta de miercuri a Guvernului, despre modul in care a actionat fiecare institutie in parte in cazul operatiunilor de luni, dupa producerea accidentului aviatic din judetul Cluj

Toate aceste informatii vor fi transmise prim-ministrului, pentru ca, in cursul sedintei de guvern de miercuri, sa fie analizata activitatea fiecarei institutii implicate si sa fie luate masurile care se impun, precizeaza Guvernul.

Pilotul Adrian Iovan si o studenta si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa-amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba. Unul dintre medicii din aeronava a reusi sa sune la 112, la ora 16:16, anuntand incidentul.

La bord se aflau patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor -, o studenta si doi membri ai echipajului de zbor - pilotul Adrian Iovan si copilotul Razvan Petrescu.

Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat, iar studenta era in stop cardio-respirator, cu hipotermie severa, nemaiputand fi salvata.

Toate cele cinci persoane ranite in accidentul aviatic, care au suferit multiple fracturi si traumatisme, sunt constiente si au fost internate la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta, ultimii doi raniti fiind adusi la UPU Cluj marti dimineata, in jurul orei 4:30.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Radu Stroe accident aviatic, #Radu Stroe avion prabusit, #Radu Stroe Interne , #Accident avion Apuseni