Firma care a dus romanii in Muntenegru, acuzata ca nu are licenta - patronul neaga

Duminica, 30 Iunie 2013, ora 11:00
3288 citiri
Firma care a dus romanii in Muntenegru, acuzata ca nu are licenta - patronul neaga
Foto: Realitatea TV

Compania care a dus romanii in circuitul din Muntenegru, Gregory Holiday, nu are licenta valabila si a inchiriat autocarele de la o alta firma.

Informatia a fost facuta publica la Romania TV, care citeaza surse din ancheta.

Patronul acesteia, Stefan Grigore, a negat si a explicat la aceeasi televiziune Gregory Holiday a subinchiriat autocarele de la Gregory Tour Serv, care are licenta, dar ca in alta localitata fata de sediul social, lucru interzis de lege.

Acesta a explicat ca Gregory Tour Serv a subinchiriat autocarele catre Gregory Holiday pentru utilizare si ca acest lucru se intampla atunci cand prima firma nu are clienti, adica are autocarele libere.

"Gregory Tour Serv are licenta valabila, a fost emisa anul trecut, e in vigoare. Licenta a fost obtinuta in Ilfov. Firma e inregistrata in Bucuresti. Acum cativa ani s-a schimbat sediul in Bucuresti, insa am omis sa anuntam acest lucru.

Nu s-a facut aceasta modificare. E o problema administrativa de ordine interiora. Am gresit ca nu am notificat, dat licenta este valabila. Trebuia sa notificam Autoritatea Rutiera Romana ca ne-am mutat sediul. A fost o greseala pentru care am primit amenda", a spus el.

Stefan Grigore a adaugat ca se practica pe piata contracte de subinchiriere.

"Nu stiu unde este problema. Raspunderea este contractuala de la o firma la alta. Nu imi e teama ca pot fi urmarit penal, pentru ca tot timpul am fost cat se poate de corect si legal. Nu as putea sa va spun cate controale am avut in ultimul an", a continuat el.

Patronul firmei a vorbit si despre ceea ce a trait de cand s-a intamplat tragedia din Muntenegru.

"Am trait in zilele acestea clipe extrem de grele, tinand cont de tragedia de acolo. Ceea ce imi doresc foarte mult este sa se gaseasca cauza acestei tragedii. Restul detaliilor nu sunt o prioritate. Sunt primul care imi doresc sa aflu ce s-a intamplat acolo.

Directorul nostru de transport s-a intors ieri (sambata - n.red.) din Muntengeru, a fost tot timpul in legatura cu autoritatile si ambasadorul. Nu stim pana acum care au fost cauzele, inca nu stim ce s-a intamplat acolo", continuat el.

Tragedia din Muntenegru: Corlatean: Reactia autoritatilor romane a fost rapida in conditiile date

18 romani au murit duminica trecuta in urma unui tragic accident rutier ce a avut loc in Muntenegru. Acestia se aflau intr-un autocar cu 47 de pasageri. Soferul a pierdut controlul volanului la iesirea dintr-un tunel, a rupt balustrada de la marginea soselei si s-a prabusit intr-o prapastie de 40 de metri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#firma fara licenta Muntenegru, #licenta firma romani Muntenegru, #romani accident Muntenegru, #firma autocar accident Muntenegru, #romani murit accident Muntenegru , #accident Muntenegru