Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Tragedia din Muntenegru: Cine se afla cu adevarat la volan?

Autor: Ana Ilie
Miercuri, 26 Iunie 2013, ora 12:24
8334 citiri
Tragedia din Muntenegru: Cine se afla cu adevarat la volan?

Politia muntenegreana se concentreaza pe identitatea soferului aflat la volanul autocarului care s-a prabusit duminica intr-o rapa. Autoritatile analizeaza posibilitatea ca la volan sa se fi aflat soferul care este ranit, nu cel care a decedat.

Majoritatea pasagerilor din autocar sustin ca la volan se afla George Ciobanu, soferul decedat, si alaturi de el se afla colegul sau, scrie publicatia muntenegreana Vijesti.

Exista insa si o marturie care spune ca la momentul tragediei la volan se afla al doilea sofer roman.

Potrivit Ministerului de Interne, cand autocarul a trecut granita pe la Dobrakovo, sofer era George Ciobanu, insa unul dintre supravietuitorii accidentului a povestit ca soferii au facut schimb dupa o oprire.

"Majoritatea pasagerilor mi-au spus ca la momentul accidentului la volan se afla Ciobanu, un barbat pe care l-au descris drept scund, cu mustata", a spus un reprezentant al politiei. Echipele de interventie au povestit ca in operatiunea de salvare a turistilor a fost gasit un barbat care corespundea descrierii. Era inca in viata, dar a murit la scurt timp.

Cu toate acestea, un pasager a povestit ca celelalt sofer a luat volanul dupa o oprire intre Bijelo Polje si Mojkovac, unde turistii au cumparat mancare, apa si sucuri.

Autocar cu romani prabusit in Muntenegru - Ponta: Imi cer scuze fata de familiile victimelor

Procurorii au confirmat ca analizeaza aceasta posibilitate insa nu pot spune deocamdata cu certitudine cine conducea vehiculul.

Un autocar cu turisti romani s-a prabusit, duminica, intr-o prapastie in Muntenegru. 19 romani au murit si alti 29 au fost raniti. Soferul ar fi pierdut controlul volanului la iesirea dintr-un tunel, si, pe podul de deasupra unui rau, a rupt balustrada de la marginea soselei si s-a prabusit in prapastia adanca de 30 de metri.

Autocar cu romani prabusit in Muntenegru: Lista romanilor internati in Podgorita

O echipa consulara s-a deplasat la locul accidentului, iar ambasadorul Romaniei se afla deja la spitalul la care au fost internati o parte dintre cetatenii romani.

Romania a adus in tara marti, cu trei avioane, ranitii si decedatii. Miercuri, Guvernul a decretat zi de doliu national.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Muntenegru sofer autocar, #Muntenegru ancheta accident autocar romani , #accident Muntenegru