Tragedie in Muntenegru: O femeie declarata moarta traieste

Marti, 25 Iunie 2013, ora 14:27
2941 citiri
Tragedie in Muntenegru: O femeie declarata moarta traieste
Foto: Danas

O femeie care a fost declarata moarta in accidentul din Muntenegru traieste.

Primarul din Curtea de Arges, Nicolae Diaconu, a declarat ca sotia omului de afaceri Nicolae Dervis, despre care initial s-a anuntat ca este decedata, este in viata.

Confuzia se pare ca apartine rudelor, care nu au avut acces la Sectia de Terapie Intensiva, unde ar fi putut sa o recunoasca pe femeie, informeaza Mediafax.

Tragedia din Muntenegru: Ponta anunta oficial doliu national. Toate victimele, identificate (Video)

"Doamna Maria Dervis traieste. A fost o confuzie facuta de catre familie, care initial a identificat un cadavru, confirmand ca este aceasta. Cadavrele sunt tumefiate si unele dintre ele sectionate, fara maini si picioare.

Identificarea este anevioasa si chiar imposibila si poate conduce si la astfel de confuzii, iar astazi o femeie aflata la terapie intensiva s-a trezit din coma si a spus ca o cheama Dervis Maria. S-a ajuns la aceasta neintelegere, la aceasta confuzie si pentru ca familia nu a avut acces la Terapie Intensiva. Probabil ca alta ar fi fost situatia, dar important este ca doamna Dervis traieste", a spus primarul.

Tragedia din Muntenegru: Victimele accidentului, aduse in tara (Video)

Potrivit acestuia, miercuri, la Curtea de Arges va fi organizat un ceremonial religios, pentru primirea sicrielor cu trupurile neinsufletite ale celor patru persoane din oras care au murit in urma accidentului de autocar.

Un autocar cu turisti romani s-a rasturnat duminica in jurul orei 18.00, ora Romaniei, intr-o prapastie din Muntenegru, accidentul soldandu-se cu 19 morti si 29 de raniti.

Tragedia din Muntenegru: Soferul ar fi incercat sa evite lovirea unor copii

Patru dintre persoanele care si-au pierdut viata in accident sunt din Curtea de Arges, fiind vorba despre omul de afaceri Nicolae Dervis, fost consilier local, Mariana Mateescu, fosta profesoara de matematica la Scoala "Mircea cel Batran" din Curtea de Arges, care era ghidul circuitului turistic in Muntenegru si Croatia, sotul acesteia si tatal unui fost consilier judetean. De asemenea, au fost ranite in accident alte patru persoane din Curtea de Arges.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#accident Muntenegru, #accident autocar Muntenegru, #autocar prapastie Muntenegru , #accident Muntenegru