Tragedie in Muntenegru: Soferul mort inlocuia un angajat in concediu (Video)

Marti, 25 Iunie 2013, ora 16:39
2965 citiri
Tragedie in Muntenegru: Soferul mort inlocuia un angajat in concediu (Video)
Foto: Arhiva

Stefan Grigore, patronul firmei de transport care detinea autocarul ce s-a prabusit in Muntenegru, a declarat ca soferul de la Politia Capitalei il inlocuia pe un angajat al companiei aflat in concediu de odihna.

Grigore a mers, marti, in jurul orei 14.00, la Parchetul General. Dupa audieri, acesta a precizat ca toate actele pentru aceasta calatorie erau in regula si ca procurorii au cerut detalii atat despre soferul care se afla la volan, cat si despre autocar.

Intrebat de jurnalisti de ce a fost nevoie de un sofer din afara firmei, acesta a mentionat ca un angajat de-al lor se afla in concediu de odihna.

Tragedia din Muntenegru: Unul dintre soferi, angajat al Politiei Capitalei (Video)

"Il cunosteam de foarte multi ani si l-am trimis in Muntenegru pentru ca un alt angajat era in concediu de odihna. Am vorbit si cu fiul lui si i-am promis ca le vom acorda tot sprijinul. La fel si in cazul victimelor", a spus administratorul firmei.

El a adaugat ca nu stie sigur ce a dus la accidentul in care au murit 18 romani. "Era un om calm, linistit, de toata isprava. A fost de mai multe ori in Muntenegru, chiar pe acest traseu, si eu sunt mirat de ce s-a intamplat. Am inteles ca au fost niste copii pe carosabil si ca a incercat sa ii evite. Cred ca a fost ceva extern, dar nu stiu sigur, nu am date oficiale", a precizat Grigore.

"Niciodata nu am avut probleme cu el, plus ca traseul, programul si circuitul nu fortau pe nimeni sa nu respecte timpii de odihna", a mai spus acesta.

Tragedia din Muntenegru: Soferul ar fi incercat sa evite lovirea unor copii

Un autocar cu turisti romani s-a prabusit intr-o prapastie de 40 de metri in Muntenegru, provocand moartea a 18 dintre ei, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului la iesirea dintr-un tunel, a rupt balustrada de la marginea soselei si s-a prabusit.

Teribilul accident s-a petrecut langa manastirea Moraca, pe autostrada Podgorica - Kolasin. In autocar se aflau 47 de pasageri, dintre care 29 au fost raniti, iar sapte sunt in stare grava. Un copil muntenegrean a fost, de asemenea, ucis in acest accident.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#accident Muntenegru, #accident Muntenegru morti, #firma transport accident Muntenegru, #patron firma transport Muntenegru, #Stefan Grigore Muntenegru , #accident Muntenegru