A plonjat de la peste 20 de metri de pe un pod

Luni, 25 Februarie 2013, ora 22:00
2245 citiri
A plonjat de la peste 20 de metri de pe un pod
Foto: Ziare.com / Marius Mitrache

Un tanar de 35 de ani din Petrosani a murit, luni la pranz, dupa ce a sarit cu masina pe care o conducea de pe un pod, de la peste 20 metri inaltime. Accidentul s-a produs pe DN 66 la intrarea dinspre Deva in Petrosani.

Nicu Negru conducea cu viteza mare si venea dinspre Petrosani. El a pierdut controlul masinii si a cazut in gol, iar impactul i-a fost fatal. A ramas incarcerat minute in sir in masina pe care o conducea fara ca cineva sa mai poata face ceva.

Martorii tragediei spun ca au apucat doar sa vada masina strivita si nimeni nu l-a mai putut ajuta, pentru ca barbatul murise pe loc.

"Eram la gradinita din apropiere dupa fetita si am auzit o bubuitura mare. Am venit imediat sa vad ce e si am incercat sa vad daca il pot ajuta. Era mort si cineva a sunat la 112. A venit cu viteza foarte mare", spune un martor al tragediei.

La fata locului au ajuns si sotia si fratele victimei, care au avut nevoie de ingrijiri de la echipajul ambulantei, din cauza socului.

Accidentul s-a produs in jurul orei 12:00, iar politistii spun ca de vina a fost viteza. Asta pentru ca omul a ajuns pe contrasens, a rupt balustrada unui pod si apoi a plonjat in gol, izbindu-se cu putere de sol. Era singur in masina si a murit pe loc.

"Conducatorul auto, care circula dinspre Petrosani spre Banita, intr-o curba usoara la dreapta, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila, a rupt parapetul podului si a cazut jos. In urma accidentului, conducatorul auto si-a pierdut viata.

In cauza se intocmeste un dosar penal, care la definitivarea cercetarilor va fi trimis la Parchetul de pe langa Judecatoria Petrosani", a declarat Petru Marza seful Politiei rutiere Valea Jiului.

Imediat la fata locului au ajuns si pompierii si ei au fost anuntati prin 112 de producerea cumplitului accident. Omul a stat prins intre fiare, pana ce pompierii au reusit sa le taie si sa il scoata.

"Am fost anuntati sa intervenim pentru descarcerarea unei persoane care a sarit de pe pod. Ne-am deplasat la fata locului cu un echipaj de descarcerare si unul de prim ajutor si am constatat ca persoana era deja decedata in autoturism. Noi am taiat masina si am scos victima", a declarat lt. Razvan Stancu, loctiitor al comandantului Detasamentului de pompieri din Petrosani.

Trupul neinsufletit al soferului a fost transportat la serviciul de medicina legala din Petrosani, pentru ca legistii sa stabileasca cu exactitate cauza mortii.

Omul era cunoscut in oras si avea o afacere in zona minei Livezeni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#accident mortal Petrosani , #accident