Accident cu cinci masini, langa Arad

Joi, 08 Septembrie 2011, ora 10:01
1456 citiri
Accident cu cinci masini, langa Arad
Foto: Arhiva

Cinci persoane au fost ranite, miercuri seara, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 79, intre localitatile aradene Chisineu Cris si Zerind, in care au fost implicate cinci autovehicule.

In accidentul rutier, care s-a produs pe sensul de mers dinspre Arad spre Oradea, au fost implicate doua autoturisme, un autotren, o autoutilitara si un microbuz.

Accidentul s-a produs intr-o zona a drumului national unde se executa lucrari de modernizare a carosabilului, iar autovehiculele circulau cu viteza redusa.

Microbuzul, condus cu viteza mare, a lovit din spate o autoutilitara, care la randul ei a intrat intr-un alt autoturism. Acesta a ricosat intr-o alta masina aflata in fata lui, care, la randul sau, a intrat intr-un autotren.

"Potrivit anuntului primit prin apelul de urgenta 112, in urma impactului dintre cele cinci autovehicule au fost ranite cinci persoane aflate intr-un microbuz. La fata locului s-a deplasat echipajul de descarcerare din cadrul Garzii de Interventie Chisineu Cris, SMURD Arad si doua ambulante. Patru victime - soferul, doua femei si un copil in varsta de 12 ani - au fost scoase din masina de catre participantii la trafic si predate echipajelor de ambulanta, fiind transportate la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean Arad, pentru ingrijiri medicale", a precizat Sorina Ambrus, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad.

Pasagerul din dreapta soferului, o femeie in varsta de aproximativ 35 de ani, a ramas prins intre fiarele contorsionate ale microbuzului si a fost nevoie de interventia echipei de descarcerare. Femeia a fost preluata apoi de echipajul SMURD Arad.

Victimele au fost transportate la spital, unde medicii au constatat ca au suferit mai multe fracturi.

Circulatia pe DN 79 Arad - Oradea a fost blocata aproximativ 30 de minute, dupa care s-a circulat pe un singur sens pana cand a fost degajat carosabilul.

Politistii rutieri fac cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#accident arad raniti, #victime accident rutier , #accident