Accident cumplit in Brasov: Un elev trebuia sa fie in autocar, dar l-a salvat o partitura muzicala

Vineri, 17 Iunie 2016, ora 23:36
5668 citiri
Accident cumplit in Brasov: Un elev trebuia sa fie in autocar, dar l-a salvat o partitura muzicala
Foto: Facebook/Covaciu Construct

Un elev din Iasi trebuia sa fie vineri in autocarul care s-a rasturnat in judetul Brasov. A scapat insa de accidentul cumplit, pentru ca n-a mai plecat la Arad. Era suparat ca primise o partitura cu prea putin timp inainte de plecare.

Printre zecile de ieseni care au iesit vineri seara din case pentru a aprinde lumanari pe treptele grupului statuar din Parcul Voievozilor aste si mama unui elev de 16 ani care face parte din ansamblul folcloric al Palatului Copiilor. Potrivit declaratiilor femeii, Alin, fiul acesteia, este de doi ani in orchestra folclorica a Palatului Copiilor, insa nu a mai plecat vineri dimineata in turneul de la Arad, suparat fiind ca a primit o partitura noua cu putin timp inainte de plecarea din Iasi.

"De cand am aflat de tragedie mi s-au taiat genunchii si de atunci nu mai reusesc sa respir. Nu imi vine a crede. E o adevarata tragedie. Baiatul meu a renuntat in ultimul moment sa plece, pentru ca i-a fost schimbata partitura chiar inainte de plecare. Baiatul nu a crezut ca reuseste sa invete si a refuzat sa plece de teama sa nu se faca de rusine", a declarat printre lacrimi Mihaiela Cineparu.

Alin, fiul acesteia, este si el sub stare de soc. El refuza sa creada ca dascalul care i-a indrumat pasii in viata nu mai exista iar colegii sai au fost raniti.

"Toata lumea imi spune ca sunt norocos si ca Dumnezeu m-a ajutat. Desi am aflat de domnul profesor (Catalin Pop - n.red.) ca a murit, am refuzat sa cred acest lucru. Am tot sperat sa fie printre raniti. Nu pot sa cred ca a murit cineva", a spus elevul, el fiind vizibil socat de tragedie.

Patru persoane si-au pierdut viata si 26 sunt ranite dupa ce un autocar in care se aflau elevi a fost implicat intr-un accident intre Brasov si Fagaras. Vehiculul s-a rasturnat pe dealul de la Persani.

Afla povestea celor patru persoane care si-au pierdut viata in tragicul accident.

A fost declansat planul rosu. Si la scurt timp au aparut deja primele semne de intrebare. Autocarul care ii transporta pe copii la un Festival international de Folclor din Arad avea doar 25 de locuri, dar mai multi pasageri.

Iata filmul complet al tragediei

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#scapat accident Brasov, #accident elevi Brasov , #accident