Accident la mall Suceava: Doua persoane au fost ranite

Vineri, 15 Octombrie 2010, ora 08:53
2235 citiri
Accident la mall Suceava: Doua persoane au fost ranite
Foto: Arhiva

Doua angajate ale ale magazinului Bam Boo, din Suceava, au fost ranite vineri dimineata dupa ce mai multe cutii cu marfa au cazut peste ele.

"Este vorba de un accident de la centrul comercial Iulius Mall, din Suceava. Cele doua femei care au fost ranite descarcau marfa dintr-un camion cand rampa a cedat. Una dintre ele este accidentata mai grav. Ambele au fost transportate la spital", a declarat, la Antena 3, purtatorul de cuvant ISU Suceava, Dan Hoffman.

Una dintre femei este ranita la cap, iar cealalta in zona toracelui.

"Incidentul care s-a produs vineri dimineata, 15 octombrie 2010, in jurul

orei 08.00, in perimetrul exterior Iulius Mall Suceava, a implicat doua angajate

ale magazinului Bam Boo si nu proprii salariati ai centrului comercial.

Persoanele ranite au fost imediat transportate la spital pentru ingrijiri de

specialitate", se arata int-un mail trimis de reprezentantii Iulius Mall catre Ziare.com.

Autoritatile au deschis o ancheta pentru a vedea cine se face vinovat de producerea acestui accident de munca.

"Din punctul nostru de vedere este un accident de munca. Urmeaza ca institutiile abilitate sa faca ancheta", a mai spus colonelul Dan Hoffman.

Bam Boo a demarat propria ancheta

Ulterior, reprezentantii Bam Boo Romania au declarat ca au demarat prorpia ancheta, pentru a elucida imprejurarile in care s-a produs incidentul.

"In data de 15.10.2010, in timpul manevrelor de descarcare marfa, a avut loc un incident in care au fost implicate doua dintre angajatele societatii, una dintre ele suferind usoare contuzii, in prezent fiind la domiciliu, cealalta a fost transportata pentru investigatii la o unitate spitaliceasca.

In prezent, compania desfasoara o ancheta interna pentru elucidarea tuturor imprejurarilor producerii evenimentului, independent de ancheta organelor abilitate in cauza", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#doua femei ranite mall Suceava, #accident munca mall Suceava , #accident