Accident pe DN1: O persoana a murit si patru sunt ranite

Miercuri, 08 Mai 2019, ora 08:43
6857 citiri
Accident pe DN1: O persoana a murit si patru sunt ranite
Foto: Arhiva Ziare.com

O persoana a murit si patru au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident produs pe DN1, in judetul Bihor.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, accidentul s-a produs pe DN1, intre localitatile Borod si Topa de Cris.

In urma impactului au rezultat in final cinci victime, cu multiple leziuni, dintre care una a murit.

Cauza producerii accidentului a fost depasirea neregulamentara, mai precizeaza sursa citata.

"Accidentul rutier a fost sesizat la ora 5:54, prin numarul unic 112, apelantul sesizand ca sunt sase persoane implicate aflate in trei autovehicule, doua autoturisme si un autocamion, moment in care ISU Crisana a mobilizat la fata locului trei echipaje de pompieri militari.

Din cadrul statiei Alesd s-a intervenit cu o autospeciala de descarcerare, o ambulanta B2 (paramedici) si o autospeciala de lucru cu apa si spuma. De la Oradea s-a deplasat echipajul de terapie de intensiva mobila al SMURD si doua echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean", a precizat purtatorul de cuvant al ISU Crisana, maiorul Camelia Rosca.

Ajunse la fata locului, fortele de interventie au acordat primul ajutor celor cinci persoane ranite in accident. In urma accidentului, un barbat, care se afla in stop cardiorespirator cand au ajuns salvatorii, a murit.

Trei victime se afla in cod verde medical, avand rani usoare, iar una in cod galben medical, cu traumatisme si contuzii. Acestea au fost transportate la spital pentru investigatii si tratamente.

Comisarul sef Alina Dinu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean, a confirmat ca in accident au fost implicate doua masini si un autotren (TIR).

"Politistii rutieri efectueaza cercetarea la fata locului pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor producerii accidentului rutier. Traficul rutier a fost reluat", a declarat Alina Dinu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#mort accident dn1 , #accident