Coincidenta bizara la Constanta: Doi copii au cazut de la etajele 4 ale unor blocuri

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 20:53
1167 citiri
Coincidenta bizara la Constanta: Doi copii au cazut de la etajele 4 ale unor blocuri

Un baiat de sase ani a fost internat in stare grava la Spitalul Judetean Constanta, dupa ce, vineri dupa-amiaza, a cazut de la etajul al patrulea al blocului in care locuieste, incidentul petrecandu-se la cateva ore dupa ce, tot in municipiul Constanta, o fetita a murit in urma caderii de la etaj.

Potrivit politistilor constanteni, baiatul de sase ani a cazut in jurul orei 17:00, incidentul petrecandu-se pe Aleea Egretei, din cartierul CET al muncipiului Constanta.

Din primele date a reiesit ca baiatul de sase ani era singur acasa cand a avut loc accidentul.

El a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, potrivit cadrelor medicale copilul, care a suferit multiple traumatisme, fiind cooperant.

Baietelul a ramas internat in spital, medicii fiind insa rezervati in privinta starii copilului.

Acesta este al doilea caz petrecut vineri la Constanta, dupa ce in jurul pranzului o fetita de un an si sapte luni a murit tot dupa ce a cazut de la geamul unui apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc, Politia deschizand o ancheta in acest caz.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, acest incident s-a petrecut in jurul orei 13.00, pe strada Zefirului, din cartierul Poarta 6, din Constanta.

Fetita se afla in grija bunicii, alaturi de sora ei geamana si de un baietel in varsta de sapte ani, iar la un moment dat, scapata de sub supraveghere, a cazut de la o fereastra a apartamentului. La fata locului a fost chemata o ambulanta, insa cadrele medicale nu au mai putut sa o salveze pe fetita.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz si fac cercetari pentru a stabili imprejurarile in care a cazut fetita.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#baiat cazut etaj Constanta, #baiat spital Constanta , #accident