Parchetul anunta oficial ca Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l si consumase cocaina

Joi, 12 Septembrie 2019, ora 18:51
10352 citiri
Parchetul anunta oficial ca Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l si consumase cocaina
Foto: captura video/imagini arhiva ProTv

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentratie 1,96 g/l alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tanarul consumase cocaina.

"Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a fost inregistrata o cauza penala in care se efectueaza cercetari in rem cu privire la infractiunile de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si substantelor psihoactive.

Conform buletinului de analiza toxicologica rezulta ca unul dintre conducatorii auto avea o concentratie de 1,96 g/l alcool pur in sange la momentul primei prelevari a mostrelor biologice si de 1,76 g/l alcool pur in sange la momentul celei de-a doua prelevar, urmand a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei", a declarat Calin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

Potrivit sursei citate, buletinul de analiza a evidentiat faptul ca acelasi sofer (Mario Iorgulescu) a fost depistat pozitiv pentru cocaina la testul imunologic rapid, rezultatele fiind preliminare, urmand a se dispune o expertiza in acest sens.

Mario Iorgulescu a fost adus duminica, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Elias de catre un echipaj SMURD, ca victima a unui grav accident rutier. El este in continuare intubat si ventilat mecanic.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Elias, Silvius Negoita, a precizat, joi, pentru Mediafax, ca starea lui Mario Iorgulescu este in continuare grava.

"Este in Terapie Intenstiva. Au aparut niste zvonuri ca nu ar fi si ca de fapt el ar fi in stare buna. Nu. Este in stare grava, riscul vital nu a trecut", precizeaza Sivius Negoita.

Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare din culpa in cazul accidentului provocat de fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, acesta ramanand si fara permisul de conducere.

Mario Iorgulescu, care se deplasa duminica dimineata cu un autoturism marca Aston Martin pe Soseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei catre Pod Constanta, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot in varsta de 24 ani, care a murit pe loc.

In 2016, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost arestat preventiv 30 de zile, dupa ce a fost acuzat ca, impreuna cu cativa cunoscuti, ar fi torturat un barbat pentru ca acesta sa-si retraga plangerea depusa in cadrul unui dosar penal. Cazul a fost trimis in judecata, dar magistratii Judecatoriei Sector 3 Bucuresti au decis sa-l achite pe fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) .

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Mario Iorgulescu alcoolemie cocaina accident mortal , #accident