Trei biciclisti au murit loviti de masini in judetul Arad: Unul a fost decapitat

Sambata, 25 Mai 2019, ora 18:45
9866 citiri
Trei biciclisti au murit loviti de masini in judetul Arad: Unul a fost decapitat
Foto: Arhiva Ziare.com

Trei biciclisti au fost loviti mortal de masini, sambata, in judetul Arad, in trei accidente diferite.

Unul dintre ei a fost decapitat in urma impactului, fiind lovit de o masina condusa de un barbat care a baut.

Potrivit Politiei Arad, un aradean de 31 de ani a condus un autoturism pe DJ 682C, pe sensul de mers Vladimirescu - Horia, iar la un moment dat a intrat intr-o depasire fara sa pastreze distanta laterala suficienta. Masina a lovit mortal un biciclist in varsta de de 46 de ani, din Vladimirescu.

De asemenea, un al doilea biciclist a fost lovit de aceeasi masina si a fost ranit.

"Accident rutier intre Horia si Siria. Doi biciclisti loviti de autoturism. Intervine SMURD Vladimirescu si 1 SAJ tip B. Din primele informatii, unul dintre biciclisti este decedat, decapitat, celalalt in stare stabila, i se acorda ingrijiri medicale", a anuntat ISU Arad.

In urma testarii cu aparatul alcooltest a soferului, a rezultat o valoare de 0,18 mg./l. alcool pur in aerul expirat. Se fac cercetari pentru ucidere din culpa, fiind dispusa recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei si luarii de masuri legale.

De asemenea, un barbat de 25 de ani din Ineu a condus un autoturism pe DJ 792, in afara localitatii, iar la o depasire intr-o curba usoara la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismul, accidentand grav un biciclist de 72 de ani, tot din Ineu, care se deplasa pe acelasi sens de mers. In urma leziunilor suferite, biciclistul a murit la spital. Soferul a fost si el grav ranit, deoarece masina sa a ajuns intr-un sant.

Politistii au constatat ca soferul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Se fac cercetarile pentru ucidere de culpa si conducere fara permis.

Potrivit Politiei Arad, cel de-al treilea accident s-a produs in comuna Secusigiu, unde un barbat aflat la volanul unui autoturism a accidentat o femeie de 70 de ani, care mergea pe bicicleta.

Aceeasi masina a lovit si un pieton care mergea pe marginea drumului.

In urma impactului, femeia aflata pe bicicleta a murit, pietonul lovit a suferit rani usoare si nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, in timp ce soferului i s-a facut rau si a fost transportat la spital.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#biciclisti morti masini, #biciclisti loviti masini Arad, #biciclisti omorati masini , #accident
Comentarii