Un pod s-a prabusit peste muncitori in Gorj (Video)

Joi, 18 Aprilie 2019, ora 13:49
13208 citiri
Un pod s-a prabusit peste muncitori in Gorj (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Autoritatile din judetul Gorj au activat, joi, planul rosu de interventie, dupa ce o traversa de la un pod in lucru a cazut, sapte persoane fiind ranite. Deocamdata, nu se cunosc imprejurarile producerii accidentului, care a avut loc in localitatea Stoina.

"In urma cu cateva momente, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de o traversa a unui pod in lucru care a cazut in localitatea Stoina. Din primele informatii, in urma accidentului au rezultat sapte victime", a transmis ISU Gorj.

La fata locului se deplaseaza doua autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat cautarii-salvarii de persoane, o autospeciala pentru transport victime multiple, doua ambulante SMURD si doua ambulante din cadrul SAJ Gorj.

UPDATE 1 Odata ajunsi la fata locului, pompierii au constatat ca, de fapt, doar doua persoane au fost ranite. Acestea vor fi transportate la spital, iar planul rosu de interventie a fost dezactivat.

"Initial, din primele informatii furnizate de apelantul la 112, s-au comunicat 7 victime, sens in care a fost activat imediat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului.

La fata locului, pompierii au constatat ca doar 2 persoane prezentau diferite leziuni, dar constiente.

Dupa efectuarea recunoasterii de la fata locului, a fost dezactivat planul rosu de interventie, iar cele doua victime vor fi preluate si transportate la spital", a transmis ISU Gorj.

UPDATE 2 Bilantul revizuit al incidentului arata ca au fost 4 victime: 3 barbati si o femeie.

Un barbat si o femeie au fost prinsi de traversa cazuta, iar pompierii militari au intervenit pentru extragerea acestora. Ceilalti doi barbati au suferit rani minore.

"Dintre cele 4 persoane, femeia a suferit leziunile cele mai grave si urmeaza sa fie preluata de elicopterul SMURD de pe stadionul din localitatea Stoina. Un barbat va fi transportat la spitalul din Tg-Carbunesti, iar ceilalti doi barbati la spitalul din Tg-Jiu", conform ISU Gorj.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#pod prabusit Gorj, #7 raniti pod prabusit, #plan rosu itnerventie Gorj , #accident