Zi neagra pe soselele din Romania: Accidente grave, soldate cu zeci de victime

Duminica, 08 Octombrie 2017, ora 19:06
5600 citiri
Zi neagra pe soselele din Romania: Accidente grave, soldate cu zeci de victime
Foto: Facebook/IGSU

Mai multe accidente grave au avut loc, duminica, pe soselele din Romania, care s-au soldat cu zeci de victime.

In Ialomita, pe DN 2, din cauza unui carambul, 14 persoane au fost ranite, iar alta a murit, fiind activat planul rosu de interventie.

Alte doua accidente au avut loc in Olt, pe DN65. Potrivit Agerpres, unul s-a petrecut la Optasi, iar celalalt la Padurea Saru. In total, sase victime au suferit diferite traumatisme.

"Pompierii statiei Scornicesti cu o autospeciala complexa pentru interventie si descarcerare, un echipaj SMURD si doua echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanta, au intervenit la un accident rutier produs pe E574, la Optasi. In accident au fost implicate doua autoturisme in care se aflau patru persoane, unul dintre soferi ramanand incarcerat. Barbatul blocat in masina, in varsta de 50 de ani, din Bucuresti, a fost extras la scurt timp din autoturism si a fost preluat de echipajele medicale, constient.

Pacientul prezenta dureri la bazin si coloana vertebrala si a fost transportat la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina au fost transportati si o femeie de 51 de ani, din Bucuresti, cu traumatism toracic, precum si un barbat, de 46 de ani, din Otelul Rosu", potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, Alin Basasteanu.

Pe de alta parte, in accidentul de la Padurea Saru (DN65, E574) a fost implicat un autoturism in care se aflau trei tineri, toti prezentand traumatisme si fiind transportati la spital.

In judetul Constanta cinci persoane, intre care trei copii, au fost ranite intr-un accident rutier produs, duminica, in zona localitatii Murfatlar. Toate victimele au ajuns la unitati medicale si sunt tratate corespunzator, transmite Mediafax.

Un alt acicdent s-a produs in jurul orei 15:30, pe DN2 (E 85), la iesirea din localitatea Dumbraveni din judetul Vrancea, intre o dubita si un autocar cu 40 de pasageri. O persoana a murit, iar alta e ranita foarte grav, potrivit News.ro.

Mai mult, un microbuz in care se aflau 13 pasageri si care facea o cursa de la Bucuresti la Chisinau a fost implicat, tot duminica, intr-un accident rutier pe soseaua de centura a municipiului Buzau, care s-a soldat cu patru raniti, intre care un copil.

Din primele informatii, principala cauza a acestor accidente a fost neadaptarea vitezei la conditiile de trafic, in contextul in care in ultimele 24 de ore s-au inregistrat ploi puternice in aproape toata tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#zi neagra accidente, #acicdente duminica, #accidente rutiere duminica, #accidente sosele duminica, #acicdente , #accident