Edvin Marton a ajuns la spital, dupa ce s-a lovit la cap

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 10:22
5958 citiri
Edvin Marton a ajuns la spital, dupa ce s-a lovit la cap

Edvin Marton a ajuns miercuri la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, dupa ce marti seara a cazut si a suferit un traumatism cranian.

Se pare ca artistul ar fi cazut pe scarile hotelului in care era cazat si a fost dus la spital pentru un examen RMN. Totusi, incidentul nu il va impedica sa concerteze, miercuri si joi seara, la Sala Palatului.

"A fost dus la spital pentru un consult, dar acum este bine, diseara va fi la concert, maine seara tot de la sapte", a declarat Lucian Iliescu, directorul Salii Palatului, la B1TV.

Si medicul Bogdan Oprita, de la Spitalul Floreasca, a spus ca artistul nu a suferit leziuni grave.

"A venit pentru un examen de rezonanta magnetica nucleara, care sa excluda orice alta problema. (...) Pacientul prezinta dureri la nivelul cefei, in rest toate functiile vitale sunt normale.

Nu are niciun fel de leziuni la alte membre. Intotdeauna astfel de leziuni trebuie tratate cu seriozitate, deoarece o leziune la nivel neurologic poate sa afecteze alte membre", a declarat Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al spitalului Floreasca din Bucuresti.

In jurul orei 15.00, Edvin Marton a iesit din spital, dupa ce i s-au facut analizele, iar medicii i-au acordat ingrijiri. Acesta a spus ca lovitura nu il va impedica sa concerteze la Bucuresti.

"Sunt sigur ca voi fi capabil, cu ajutorul medicilor, sa fiu in aceasta seara la concert. Doctorii spun ca imi vor face injectii. A fost foarte inspaimantator aseara cand am cazut dintr-un loc destul de inalt si nu m-am mai putut misca.

Nu-mi amintesc exact cum s-a intamplat, dar scarile erau ude, iar in acest moment am dureri. Voi fi capabil sa cant azi si maine aici in Bucuresti, iubesc foarte mult publicul de aici", a declarat Edvin Marton, la iesirea din spital.

Marton are planificate la Bucuresti spectacole pe 21 si 22 decembrie, pentru a celebra editia aniversara de anul acesta a evenimentului "Craciun Vienez".

Edvin Marton aduce la Bucuresti spiritul "Craciunului Vienez"

Artistul trebuie sa interpreteze arii din repertoriul Strauss, pe veritabila vioara Stradivarius. Edvin Marton va canta pe scena Salii Palatului, alaturi de European Royal Orchestra, sub bagheta dirijorului austriac Gottfried Rabl, dirijorul Orchestrei Simfonice Radio din Viena.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Edvin Marton, #Marton internat spital , #accident
Comentarii